Jäsenhakijan venerekisteröintilomake

Tarkista täyttämäsi tiedot ja varmista, että olet tallentanut myös liitteet. Hakemus tallentuu Merikarhuille, kun painat Lähetä -painiketta. Samalla saat sen myös omaan sähköpostiisi. Jos et täytä lomaketta yhdellä kertaa, voit palata siihen sähköpostiisi tilaamasi linkin kautta. Linkki vanhenee 30 päivässä.
Veneen omistajan tiedot (omistaja 1)(Pakollinen)
(Pakollinen)
Veneen omistajan tiedot (omistaja 2)

Veneen tiedot

Venetyyppi(Pakollinen)

Erityiset vaatimukset merikarhuveneen rekisteröinnille

Edellä ilmoittamani veneen omistajan/omistajien tiedot ovat yhdenmukaiset sekä Trafin että SPV:n venerekisteriin annettuihin omistajatietoihin:
Kopiot voimassa olevista todistuksista tulee toimittaa toimistoon joko hakemuksen liitteenä tai välittömästi veneen katsastuksen jälkeen. Rekisteriin hyväksytään pysyvästi vain veneet, joista venetodistukset on toimitettu.

Merikarhuveneen tulee olla Merikarhut ry:n jäsenen yksin tai vähintään puoliksi omistama tai useamman jäsenen yhdessä omistama matkapurjehdukseen sopiva vene. Jäsenten puolisot voivat olla veneen osaomistajia.

Veneitä, joissa sponsorit/ yritykset tms. toimivat omistajina tai osaomistajina ei hyväksytä Merikarhujen rekisteriin. Aktiivinen sponsoreiden tms. hyväksi toimiminen (liput, banderollit, esitteet, näytteiden jako, tilaisuudet yms.) ei missään muodossa ole sallittua Merikarhujen satamissa.

Veneen perälipun tulee sääntöjemme mukaan olla joko suomalaisen pursiseuran lippu tai Ruotsin lippu.
Veneen perälippu on
Veneen nimi on näkyvästi esillä siten, että se on luettavissa maista käsin
Veneessäni on
Veneen suuri koko (uppouma, syväys, pituus, leveys tai tuulipinta) voi olla este veneen rekisteröimiselle. Nopeakulkuisia, nk. planaavia moottoriveneitä ei myöskään hyväksytä yhdistyksemme rekisteriin. Haluttaessa voidaan hallitukselle osoittaa ennakkotiedustelu veneen soveltuvuudesta merikarhujen venerekisteriin.

Vakuutan kaikki edellä antamani tiedot oikeiksi ja sitoudun ilmoittamaan mahdollisista muutoksista toimistoon. Mikäli tiedot muuttuvat tai poikkeavat oleellisesti alun perin ilmoitetuista, vene voidaan poistaa rekisteristä hallituksen päätöksellä.
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 64 MB.